Επέκταση εγγύησης -PLUS ONE

Νέα υπηρεσία service PLUS ONE-Επέκταση εγγύησης.

Ανταποκρινόμενοι στην νέες προκλήσεις, δημιουργήσαμε την νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία Plus one,που καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, σε περίπτωση οποιαδήποτε βλάβης παρουσιαστεί σε σύστημα, το οποίο έχει εγκατασταθεί από την εταιρεία μας (συσκευή διαμερίσματος ή κοινοχρήστων).

Η υπηρεσία PLUS ONE παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας και αφορά περισσότερο εκείνους που τα συστήματα τους έχουν τεθεί εκτός εγγύησης λόγω χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα , η υπηρεσία PLUS ONE είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό συντήρησης μεταξύ της εταιρεία μας και τον διαχειριστή του κτιρίου, σύμφωνα με το οποίο έναντι κάποιας προσυμφωνημένης αμοιβής ,η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει  τυχόν βλάβη του συστήματος, χωρίς επιπλέον χρέωση εργατικών ή ανταλλακτικών, όπως και αλλαγές ονομάτων στον πίνακα εισόδου.

Για την ενεργοποίηση της απαιτείται τεχνική αυτοψία όπως και υπογραφή αποδοχής του συμφωνητικού από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr