Περιγραφή τρόπου λειτουργείας συστήματος αυτόματου κλειδώματος.

 Η πόρτα ασφαλίζεται με την τοποθέτηση ενός ηλεκτρομαγνήτη στο επάνω μέρος της, ο οποίος  όταν είναι σε λειτουργεία, εμποδίζει το άνοιγμα της ,καθιστώντας έτσι την πόρτα απαραβίαστη, αφού και διάρρηξη κλειδαριάς να γίνει, η πόρτα συγκρατείται  από τον πανίσχυρο ηλεκτρομαγνήτη .

Βεβαίως υπάρχουν  και άλλοι τρόποι συγκράτησης της πόρτας ,θεωρούμε όμως ότι η  χρήση ηλεκτρομαγνητών  είναι η πιο ενδεδειγμένη και 100% ασφαλής, γιατί δεν υπάρχει κανένα μηχανικό στοιχείο που θα μπορούσε να μπλοκάρει, για οποιοδήποτε λόγο, ώστε να έχουμε εγκλωβισμό.

Για την είσοδο μας στο  κτίριο θα μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα: με χρήση κωδικού, κάρτας, με το  δακτυλικό μας αποτύπωμα, μέσω κινητού τηλεφώνου με χρήση τεχνολογίας bluetooth ,τηλεκοντρόλ.

Από όλα τα παραπάνω κρίνουμε ως ασφαλέστερο και πρακτικότατο (ενώ τα διαθέτουμε όλα), το άνοιγμα της πόρτας με χρήση κάρτας proximity η οποία στο μέγεθος είναι σαν πιστωτική κάρτα  ή ως μικρό μπρελόκ που μπαίνει στα κλειδιά μας .

Μόνο οι κάτοχοι των καρτών  έχουν πρόσβαση  στο κτίριο ενώ η έκδοση της γίνεται μόνο από εσάς (με χρήση mast8ercard ) πολύ εύκολα  ή από εμάς με επιτόπια επίσκεψη στο κτίριο σας  και πουθενά αλλού.

Και  στην εταιρία μας να έρθει κάποιος με την ταυτότητα του  δεν μπορούμε ούτε εμείς να εκδώσουμε νέα  κάρτα, πάρα μόνο στον χώρο που είναι εγκατεστημένο το σύστημα, με χρήση PC,με το κατάλληλο λογισμικό και με εξουσιοδοτημένους κωδικούς πρόσβασης.

Στην περίπτωση που κάποιο διαμέρισμα χάσει την κάρτα του ή  κάποιο διαμέρισμα ξενοικιαστεί ,καταργούμε την πρόσβαση του, δηλαδή απενεργοποιούμε την συγκεκριμένη κάρτα ώστε να μην είναι πλέον  δυνατή η πρόσβαση του στο κτίριο.

 Για εξέλθουμε πιέζουμε το μπουτόν που είναι τοποθετημένο σε εμφανή σημείο με την κατάλληλη σήμανση και ανοίγει η πόρτα .

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι στην είσοδο ,έξοδο ανοίγουν και οι δυο κλειδαριές ταυτόχρονα, δηλαδή ο ηλεκτρομαγνήτης και η υφιστάμενη  ηλεκτρική κλειδαριά. Από το διαμέρισμα μας πιέζοντας το πλήκτρο που ανοίγει την πόρτα (από το θυροτηλέφωνο μας),  απασφαλίζει  η πόρτα χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνουμε από το διαμέρισμα μας.

 Όταν  η πόρτα κλείσει ασφαλίζετε αυτόματα.

 

Έξυπνο σπίτι-Αυτοματισμοί για νεόδμητα κτίρια

Διεθνή έργα FERMAX

Εμφάνιση προϊόντων /αριθμό διαμερισμάτων

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr