Ποιοί είναι οι τύποι αναγνωστών-Access control?

Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες, ανάλογα με τον τύπο της αλληλεπίδρασης μεταξύ του αναγνωριστικού και του αναγνώστη όπως:

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Το αναγνωριστικό είναι ο κωδικός. Ο κωδικός πρέπει να πληκτρολογηθεί στο πληκτρολόγιο. Ο ίδιος κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορους χρήστες. Θεωρητικά είναι το λιγότερο ασφαλές.

Proximity  Το αναγνωριστικό φέρεται κοντά στον αναγνώστη, σε μια απόσταση μερικών εκατοστών. Η ανάγνωση διεξάγεται μέσω της μετάδοσης δεδομένων ραδιοσυχνότητας. Είναι ένας εύκολος και ασφαλής μέθοδος. Το αναγνωριστικό είναι συνήθως μια κάρτα εγγύτητας (σαν πιστωτική κάρτα) ή πλαστικό μπρελόκ, δεν χρειάζεται μπαταρία.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται κυρίως σε γκαράζ προσβάσεις λόγω της ευκολίας που επιτρέπεται από τη μεγάλη απόσταση μεταξύ του αναγνωριστικού (τηλεχειριστήριο) και του αναγνώστη.

BLUETOOTH  Έλεγχος πρόσβασης μέσω τηλεφώνου με τεχνολογία Bluetooth. Το κινητό τηλέφωνο  προσδιορίζει τον χρήστη. Το πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι η μεγάλη απόσταση του αναγνώστη, το οποίο είναι βολικό για το όχημα ή πεζό.

ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ  Βιομετρική δακτυλικών αποτυπωμάτων Access Reader. Αυτό προσδιορίζει τον χρήστη μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων τους (χαρακτηριστικό το οποίο είναι ανεπανάληπτο και μοναδικό για κάθε άτομο), η οποία δίνει ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Έξυπνο σπίτι-Αυτοματισμοί για νεόδμητα κτίρια

Διεθνή έργα FERMAX

Εμφάνιση προϊόντων /αριθμό διαμερισμάτων

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr