Γιατί είναι απαραίτητο το σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας εισόδου?

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Γιατί χρειάζομαι αυτό το σύστημα?

 

Οι εποχές δυστυχώς άλλαξαν .

Η εποχή που αφήναμε τα κλειδιά του αυτοκίνητου στο αυτοκίνητο και τα κλειδιά πάνω στην πόρτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σήμερα κλειδώνουμε τα πάντα, την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας ,την πόρτα του διαμερίσματος μας, τοποθετούμε θωρακισμένη πόρτα ,βάζουμε συναγερμό για να είμαστε και να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς .

Τα τελευταία χρόνια μπήκε στην ζωή μας το να κλειδώνουμε και την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας μας, φέρνοντας γκρίνιες σχετικά με το ποιος κλειδώνει και ποιος όχι.

Παρόλο που τα θυροτηλέφωνα μας ή θυροτηλεόραση που έχουμε λειτουργεί και ξέρουμε ποιος είναι ο επισκέπτης μας, εμείς υποχρεωνόμαστε να κατεβαίνουμε στην είσοδο για να ξεκλειδώσουμε την πόρτα στον επισκέπτη μας ή στον πιτσαδόρο όπως και να κατεβαίνουμε και δεύτερη φορά για να κλειδώσουμε, εκτός του ότι πρέπει να γίνουμε και ντετέκτιβ για να ανακαλύψουμε ποιος είναι αυτός που δεν κλειδώνει.

Άραγε έχουμε σκεφτεί πόσοι μπορεί να έχουν κλειδιά της πόρτας εισόδου μας και που μπορεί να βρίσκονται?

Κάθε διαμέρισμα που αλλάζει ενοικιαστή ,τι απέγιναν άραγε τα κλειδιά της κεντρικής εισόδου?

Σε περίπτωση σεισμού ή φωτιάς, που κάποιος επισκέπτης δεν έχει κλειδιά να ξεκλειδώσει και εγκλωβιστεί, τι κάνουμε ?

Τι νόημα έχει άραγε να τοποθετώ θωρακισμένη πόρτα στο διαμέρισμα μου, συστήματα συναγερμού υπερσύγχρονης τεχνολογίας, όταν ταυτόχρονα δίνω το δικαίωμα και  εύκολη πρόσβαση στον οποιοδήποτε κακόβουλο, να εισέρθει στο κτίριο  ανενόχλητος στο κλιμακοστάσιο, η έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μου και μάλιστα για όσο χρόνο επιθυμεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε το σύστημα αυτόματου κλειδώματος ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια ,την λειτουργικότητα ,πρακτικότητα αλλά και στην απλή και αποτελεσματική διαχείριση του ελέγχου της κεντρικής μας εισόδου.

Έξυπνο σπίτι-Αυτοματισμοί για νεόδμητα κτίρια

Διεθνή έργα FERMAX

Εμφάνιση προϊόντων /αριθμό διαμερισμάτων

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr