Πληροφορίες σχετικά με αλλαγή των παλαιών θυροτηλεφώνων με καινούργια.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να αντικαταστήσετε με νέα θυροτηλέφωνα σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

1)θα πρέπει να αντικατασταθεί όλο το σύστημα, δηλαδή νέος πίνακας εισόδου, τροφοδοτικό και θυροτηλέφωνα διαμερισμάτων.

2)θα πρέπει όλα τα διαμερίσματα να είναι παρόντα, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ή όσα είναι ανθρωπίνως δυνατό περισσότερα.

 

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες προϊόντων:

 

Αναλογικά και ψηφιακά 3 καλωδίων(vds) ή ψηφιακά 2 καλωδίων (bus2,duox).

Με τα ψηφιακά συστήματα  υπάρχει η δυνατότητα στο μέλλον να τοποθετηθεί κάμερα ενώ με τα αναλογικά όχι.

Τα αναλογικά συστήματα διακρίνονται για την μακροζωία τους (περίπου 30 έτη) λόγω απλουστευμένων ηλεκτρονικών διατάξεων και εξαρτημάτων και για την οικονομικότερη τιμή τους .

Επίσης με τα αναλογικά συστήματα δεν έχουμε μυστικότητα συνομιλίας ,δηλαδή εάν κάποιος συνομιλεί με τον πίνακα εισόδου και κάποιο άλλο διαμέρισμα σηκώσει το ακουστικό του, ακούει την συνομιλία που πραγματοποιείται (αυτό βέβαια συμβαίνει και με τα υπάρχοντα θυροτηλέφωνα),ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τα ψηφιακά, που μόνο ένα διαμέρισμα μπορεί κάθε φορά να συνομιλεί με τον πίνακα εισόδου.

 

Εκτός από τα εργοστασιακά προϊόντα των θυροτηλέφωνων, θα απαιτηθεί επιπλέον: Διακοσμητικό πλαίσιο, για το νέο σας πίνακα εισόδου ώστε να καλύψει την τρύπα που θα αφήσει ο παλιός (ο νέος πίνακας έχει μικρότερες διαστάσεις από τον παλιό),όπως και στα διαμερίσματα πιθανότατα θα χρειαστούν και αυτά με την σειρά τους, διακοσμητικό πλαίσιο ώστε να μην είναι ορατή η τρύπα εάν το παλιό θυροτηλέφωνο είναι εντοιχισμένο, η το παλιό χρώμα του τοίχου εάν το υπάρχων θυροτηλέφωνο είναι επίτοιχο.

Υπάρχουν εργοστασιακά διακοσμητικά πλαίσια ,εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής αρμονίας με τα προϊόντα ,ενώ εναλλακτικά θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε εμείς πχ για τον πίνακα εισόδου ένα ανοξείδωτο πλαίσιο ,ενώ για τα διαμερίσματα Plexiglas (στην περίπτωση που η τυποποιημένη διάσταση του εργοστασίου δεν μας καλύπτει ή για οικονομικούς λόγους).

Έξυπνο σπίτι-Αυτοματισμοί για νεόδμητα κτίρια

Θυροτηλεοράσεις IP

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr