Αντικατάσταση με θυροτηλεόραση

Γιατί να μας εμπιστευθείτε?

Αντιπροσωπεύουμε και εγκαθιστούμε τα προϊόντα του ισπανικού οίκου FERMAX  SA .

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την ασφάλεια κτιρίων όπως :

Θυροτηλέφωνα ,θυροτηλεοράσεις, συστήματα αυτόματου κλειδώματος πόρτας εισόδου, αυτοματισμούς κτιρίων, συστήματα Access control. Έως σήμερα έχουμε εγκαταστήσει  σε πάνω από 6000 κτίρια ,συστήματα θυροτηλεοράσεων και θυροτηλέφωνων  στην Αττική.

Παρέχουμε άμεση ανταπόκριση , εξυπηρέτηση, άριστη τεχνική κατάρτιση με ετήσια σεμινάρια στην έδρα του εργοστασίου.

Εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών και δυνατότητα επέκτασης έως και 25 έτη επιπλέον με χρήση της συνδρομητικής μας υπηρεσίας plus -one με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και εργατικών.

 

Διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος-παραλαβή προσφοράς:

ΑΠΛΑ

Καλέστε μας στο 2109714040, ή αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Ενημερώστε μας πόσα διαμερίσματα είναι το κτίριο σας ,διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΣΥΝΤΟΜΑ

Θα πραγματοποιήσουμε τεχνική αυτοψία (δεν χρειάζεται προγραμματισμένο ραντεβού)  και θα παραλάβετε μια πλήρη οικονομοτεχνική προσφορά συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα έγγραφα (προσπέκτους κα).Η παραπάνω διαδικασία παρέχεται δωρεάν και η προσφορά που θα παραλάβετε σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτική.

 

Διαδικασία εγκατάστασης.

ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορίζουμε με συνεννόηση την ημερομηνία εγκατάστασης και αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε τους κατοίκους των διαμερισμάτων για τις επιλογές προϊόντων που έχουνε στην διάθεση τους.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Το τεχνικό μας τμήμα θα βρίσκεται την ημερομηνία εγκατάστασης στο κτίριο σας και το κάθε διαμέρισμα έχει την δυνατότητα να επιλέξει :θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση με έγχρωμη οθόνη, δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα έχουν πλήρη συμβατότητα μεταξύ τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση των ονομάτων στον πίνακα εισόδου. Η αλλαγή των ονομάτων στο μέλλον  πραγματοποιείται πολύ εύκολα από εσάς και δεν χρειάζεται να ανοιχτεί ο πίνακας.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Δεν δεχόμαστε  προκαταβολή χρημάτων και οποιαδήποτε πληρωμή, γίνεται μετά την παράδοση του συστήματος σε λειτουργεία όπως και όλων των απαραίτητων εγγράφων (αποδείξεις, οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά, εγγύηση καλής λειτουργείας), όπως επίσης δεν υπάρχουν κρυφές ή επιπλέον  χρεώσεις από τα συμφωνηθέντα σε περίπτωση προβλημάτων καλωδίωσης ή οτιδήποτε άλλο παρουσιαστεί κατά την διάρκεια εγκατάστασης. 

 
 

Έξυπνο σπίτι-Αυτοματισμοί για νεόδμητα κτίρια

Θυροτηλεοράσεις IP

Σχετικά με την Fermax

Η Fermax  είναι μία Ισπανική εταιρεία,πρωτοπόρος στο τομέα των θυροτηλεοράσεων.θυροτηλεφώνων,access control. Ερευνά,σχεδιάζει,κατασκευάζει και παρέχει after sales service στους πιστοποιημένους  συνεργάτες της,όπως και στους τελικούς χρήστες των προϊόντων της εδώ και 70 χρόνια.Όλα τα προιόντα της είναι made in Spain.

Επικοινωνία

Pagonisystem 

Γραβιάς 24 Αθήνα(Δάφνη) 17235.

ΤΗΛ : 2109714040 - 2109761400- info@pagonisystem.gr